Het Hogeland kan zich in het voorjaar van 2019 weer opmaken voor twee evenementen in Baflo. De organisatie van Graspop Festival heeft namelijk voor de komende editie de spreekwoordelijke lijnen uitgezet. In navolging van een succesvolle primeur van het Hogelandster Piraten Festijn zal zaterdag 11 mei 2019 opnieuw een Nederlandstalig feest georganiseerd worden. De eerste grote naam is zelfs al vastgelegd, niemand minder dan Jannes komt optreden! Hij heeft onlangs de eerste Buma NL Award voor het levenslied ontvangen en hoeft eigenlijk geen verdere introductie. Al ruim vijftien jaar maakt hij muziek, zijn hits “Ga maar weg”, “Dam Dam” en “Een beetje meer” zijn bij de liefhebbers van het levenslied zeker favoriet. Naast Jannes treden nog diverse bekende artiesten uit het Nederlandstalige genre op.

Graspop Festival zal een week later gehouden worden, noteer 18 mei daarom alvast in de agenda’s. De grove opzet is bekend en wordt nu door de organisatie uitgewerkt tot een interessant programma. De eerste band van formaat is binnen: “Daredevils”. Deze jonge mannen mixen met hun band bekende nummers in-, door- en aan elkaar. Ze maken er een echt feest van en maken uitstapjes van Heavy Metal naar Nederlandstalig en gaan via Hip Hop naar Rock. Een prachtige act waar alvast een stevige basis voor een mooie avond is gelegd!

 

 

 

Share