Laatste nieuws!

Op zaterdag 23 mei wordt de 29ste editie van Graspop Festival Baflo gehouden op de ijsbaan in Rasquert. Mooi om te melden is dat de organisatie dit jaar was genomineerd voor de Groninger Cultuurprijs 2019. Helaas geen prijs, maar met z’n allen geweldig trots op de erkenning van dit jaarlijks regionaal muziekfestival. Graspop laat ieder jaar vele talentvolle bands optreden. Ook dit jaar staan naast bekende acts de winnaars van Hogeland Got Talent en Rabo Graspoll op het podium.

Na de eerdere bekendmaking van Daredevils en The Cleveland Steamers is Graspop Festival Baflo 2020 al een eind op weg met de programmering. Met Van Dik Hout, Vannstein – the ultimate Rammstein tribute band en Electric Hollers zijn er nu drie geweldige nieuwe namen voor Graspop Festival Baflo 2020 bijgekomen. Als klap op de vuurpijl volgt er binnenkort nog een absolute Headliner. Tevens maken we de programmering van de Dance Stage bekend.

Early Bird Actie!

Vrijdag 13 december om 18.00 uur gaat de Early Bird Actie! van start. Deze duurt tot en met zondag 15 december 23.59 uur via de Site Graspop-festival.nl 

Kaarten tijdens deze  Early Bird Actie! kosten € 17.50 plus administratie kosten.

Van Dik Hout

Met de hit Één Nacht Eeuwigheid heeft Van Dik Hout de grootste radiohit in jaren gescoord. De titelsong van hun nieuwe album is daarmee direct uitgegroeid tot een nieuwe klassieker in hun toch al imposante oeuvre vol Nederpopklassiekers. Wars van trends koppelt Van Dik Hout in 1994 een modern rockgeluid aan pakkende Nederlandstalige teksten. Het slaat in als een bom. Hits als Stil In Mij en Alles Of Niets. Op veler verzoek terug op Graspop!!

Vannstein

Vannstein is een sensationele Rammstein tribute band uit Nederland, die qua klank uiterst dicht in de buurt van de originele band komt. Opvallend aan Vannstein is, dat niet alleen de muziek identiek klinkt, maar ook dat de bandleden bijzonder veel op de echte leden van Rammstein lijken. Rammstein zou niet compleet zijn zonder zijn spectaculaire show, en daarin weet Vannstein zich ook goed te vinden. Ze weten zelfs de meest doorgewinterde Rammstein fan te overtuigen, en te verwennen met de allerbeste songs van Rammstein. Aangezien Vannstein in korte tijd een zeer goede naam heeft weten te vestigen, wordt de band inmiddels gezien als de beste Rammstein tribute act van Nederland, Frankrijk en België en worden steeds meer (lands)grenzen overschreden. 

Ervaar Rammstein zoals Rammstein het zelf bedoeld heeft!

Electric Hollers

Deze band is geen onbekende in Baflo en omstreken. Eerdere optredens tijdens het Blues & More festival eveneens in Baflo waren uitmuntend. De band is een begrip in de Nederlandse Blues/rock scène. Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden. De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, en ze stonden al samen met Laurens Jones en Ten Years After op het podium.

Share