De Groningse rapformatie “Wat Aans” staat 23 mei a.s. op Graspop Festival Baflo 2020. Hun grootste hits zijn “Trilploat” uit 2016, “Sjomp” (2017), “Dik Doun” (2018) en “Woaromdatten” (2019). Met “Trilploat” winnen ze in 2016 de juryprijs tijdens de eerste Bosklopper Bokaal en als publieksprijs de Bé Wever Beker. Mede door het succes van ‘Sjomp’ werd het verkozen tot het mooiste woord in de streektaal. Vanaf komende Oudejaarsavond staat de Pé & Rinus hit “Carnaval in t Noorden” als remix van Wat Aans op Spotify, I-tunes en andere kanalen.

Met deze topartiesten is de line-up van Graspop Festival Baflo 2020 compleet. Voor € 22,50 is het een avond genieten van Miss Montreal, Van Dik Hout, Dare Devils, Wat Aans, Vannstein (Rammstein tribute), Electric Hollers, Morning View, Black Monsoon, The Cleveland Steamers, Winnaar Rabo Graspoll en Graspop Lick It Dance Stage. Je mag het niet missen!

Kaarten voor Graspop Festival Baflo zijn online te verkrijgen via https://graspop-festival.nl/tickets. Fysieke kaarten gaan binnenkort in de verkoop, houdt de site in de gaten!

Share