Op maandag 7 december werd door gedeputeerde Tjeerd van Dekken de prijzen uitgereikt voor de Provinciale Vrijwilligersprijs 2020. Een prijs met een cheque van 3.000 euro. De Provinciale Vrijwilligersprijs wordt ieder jaar uitgereikt. Met de prijs laat de provincie haar waardering blijken voor het vele vrijwilligerswerk in de regio. Nieuw was dit jaar de categorie cultuur en deze werd gewonnen door Stichting Graspop Festival Baflo.

Een geweldige waardering voor ons festival en de grote groep vrijwilligers, die er ieder jaar weer met volle energie tegenaan gaan om er een groot succes van te maken. In het juryrapport werd ook met name de regionale betekenis van ons festival genoemd voor jong en oud. Tevens dat het niet alleen een festival is voor de grote namen, maar ook een podium biedt aan nieuw talent. Dat al bijna 30 jaar was voor de jury de reden om Graspop Festival Baflo dit jaar de prijs toe te kennen.  Een geweldige pluim en opsteker om er voor de komende jaren weer een mooi succes van te maken. Natuurlijk met een enthousiaste groep vrijwilligers, zoals genoemd door de jury “het cement van de samenleving”.

Share