Het was genieten in Jeugdsoos de Kelder en Jeugdsoos Eagle te Baflo. Ruim dertig bands/acts hadden zich ingeschreven voor de tiende editie van Graspoll. Uiteindelijk werden er 6 acts geselecteerd om mee te doen aan de finale ronde. Voor de winnaar lag er de Graspoll bokaal en een optreden klaar voor Graspop Festival Baflo zaterdag 13 mei op het festival terrein in Rasquert. De diversiteit was dit jaar weer groot. Een jurylid merkte terecht op, het is appels met peren vergelijken. En zo is het ook.

De winnaars “Dan and the Middle Men” graspoll 2023.

Dan and the Middle Men werd unaniem door alle juryleden uitgeroepen tot winnaar. De band speelt energieke garagerock. Zo strak als een strakke onderbroek hoort te zitten. Chapeau voor de muzikaliteit. Het enthousiasme spatte ervan af, wat overigens over alle deelnemende acts gezegd kan worden.

Op naar Graspop !!

Share