Frissa is hét feest voor jongeren van 13 t/m 17 jaar in de gemeente Het Hogeland. Er wordt 4 uur muziek gedraaid. Met artiesten als Sjaak, Chris Deluxe & Tiktok Tammo. Daarnaast zijn er optredens van Pascale Kuiper en Leaux & Adyara.

 

Voor en tijdens het feest mag er geen alcohol gedronken worden. Er worden steekproefsgewijs blaastesten afgenomen.

Tijdens Frissa gaan we voor zero alcohol met 100% plezier. Want ook door NIX te drinken kan je een vet feest hebben. Komt er uit de blaastest dat je toch alcohol hebt gehad? Dan gaan de mensen van VNN (verslavingszorg noord Nederland) met je in gesprek en eventueel met je ouders/verzorgers.

 

De prijs van het ticket is inclusief één consumptie.

Online ticketverkoop:

https://events.flextickets.nl/event/mensenwerkhogeland-frissa

Je betaalt eenmalig € 1,50 euro boekingskosten.

TIP: Als vriendengroep bespaar je geld als je in één keer meerdere tickets koopt.

 

Er zijn ook fysieke momenten dat je kaarten kan kopen, dit zijn: Donderdag 12 mei, 15.00 – 16.30: Locatie de meenschaar, Kapelstraat 9, 9781 GK Bedum Vrijdag 13 mei, 15.00 – 16.30: Locatie Jongerencentrum Express. Sportlaan 6, 9981 JZ Uithuizen

Er zijn ook mogelijkheden om tickets te kopen bij enkele middelbare scholen in het Hogeland; tijden en locaties staan vermeld op de flyer(s) van de betrokken scholen.

 

Frissa is voor iedereen van 12 t/m 17 jaar. Ben je 18 jaar of ouder of 12 jaar of jonger? Dan kunnen we je helaas niet binnen laten.

Fotolegitimatie is verplicht

We accepteren de volgende legitimatie-documenten:

  • Geldige ID-kaart (of een kopie hiervan)
  • Geldig Paspoort (of een kopie hiervan)
  • Geplastificeerde schoolpas met pasfoto en geboortedatum
  • Scooter rijbewijs
  • OV-chipkaart

 

Je kunt naar binnen tot 21.00 uur. We hanteren een strikt binnen-is-binnen-beleid. Als je eenmaal binnen bent, is het niet toegestaan om zonder toezicht naar buiten te gaan.

 

Tijdens het feest is er professionele beveiliging aanwezig om alles veilig te laten verlopen en het feest gezellig te houden. Ook zal er voldoende EHBO aanwezig zijn, om op te kunnen treden in geval van nood.

 

Wij hopen van harte jullie allemaal te zien bij Frissa!

Share