Tot onze grote spijt hebben we een afzegging gekregen van Frans Bauer. Frans is helaas te ziek en heeft zijn optredens afgezegd. Uiteraard wensen wij Frans vanuit Baflo alle beterschap toe

Met een uiterste inspanning is de organisatie er alsnog in geslaagd om fantastische vervangers te regelen. Danny de Munck, Jan Biggel en René Becker zullen naast de al optredende artiesten het Hollands Tentfeest tot een geweldige avond gaan maken.

Danny de Munck heeft geen introductie nodig, als “Ciske de Rat” veroverde hij  destijds alle harten in Nederland en door de jaren heen heeft hij bewezen een rasartiest te zijn in het Nederlands lied. Voor vanavond een prachtige artiest als vervanger van Frans Bauer.

“Met ons moeder zeej nog” had Jan Biggel een kneiter van een hit en maakt deze Brabander tot een graag geziene gaast op de Hollandse avonden.

Jij bent een wonder’, ‘Jij hebt mij behekst’, ‘Eén en al Gezelligheid’, ‘Voel’ en natuurlijk ‘Als een Komeet’ komen geregeld voor bij de regionale radiozenders en piratenstations. Ze hebben hem inmiddels in de armen gesloten. Het heeft hem gebracht van bruiloft tot kroeg, van megapiratenfeest tot stadion. Zijn fans zijn het eensgezind: ‘René Becker verdient het gewoon om genoemd te worden bij de beste artiesten.

Uw gastheer is Danny Panadero. Deze blonde god met de stem van een engel landt met zijn heli daar waar jij hem wil hebben. Naast zijn bekende hit ‘Danny’s Autopaleis’, is Danny de man om een feest te presenteren. De altijd goedlachse Sieneke is een begrip in de vaderlandse showbizz. Een graag geziene gast op tv en radio en na het Eurosongfestival 2017 één van de weinige vrouwelijke topzangeressen doorgebroken in dit genre. Dries Roelvink is Dries! Lekker eigenwijs met een hart van goud. Deze Jordanees zingt zijn nummers met een branie die typerend is voor Amsterdam. Zijn hits zullen ook dit optreden een feest van herkenning zijn. Bernardo is in korte tijd tot een zeer gewaardeerde artiest uitgegroeid. In 2019 debuteerde hij met ‘Je loog en bedrog’. Zijn laatste single ‘Zie jij die voordeur daar’ was een veel gedraaide tophit. Influencer en fotomodel Anna Bron maakt de avond compleet. O.a. met ’Biertje’ geeft ze aan het zingen serieus te nemen en het Hollands Tentfeest 2024 biedt haar dit podium.

Ticket: zaterdag 18 mei 2024 Holland Tentfeest 2024 €25,00 (aan de tent ook. Te bestellen via: https://graspop-festival.nl/tickets

Fysieke verkoop op de bekende adressen:

  • Grandcafé De Hoek (Baflo)
  • Kapsalon Martinique (Baflo)
  • Coop Verstraete (Baflo)
  • Plato (Groningen)
  • Salon Haarscherp (Uithuizen)
  • Spar (Warffum)
  • Salon Haarscherp (Leens)
  • Coop Bijlholt (Eenrum)
  • Sporthuis Winsum (Winsum)

Volg al het nieuws Graspop Festival 2024 via Facebook, Instagram of https://graspop-festival.nl

Share