Douwe Bob, Mooi Wark, AC/DC Tribute, Partytent en combikaart Graspop Festival 2024 !

De organisatie van Graspop Festival kan met trots melden dat Frans Bauer en Douwe Bob de grote namen zijn op het Baflo’s festival 2024. De muziekfeesten zijn op zaterdag 18 mei (Hollands Tentfeest) en op zaterdag 25 mei (Graspop Festival) op de ijsbaan van Rasquert.

Zaterdag 25 mei vanaf 16.30 uur Graspop Festival 2024. Op drie podia zijn diverse bands te bewonderen. Ook dit jaar heeft de organisatie weer gekozen voor ieder wat wils en dat laat deze knallende line-up zien. Headliner is de geweldige singer-songwriter Douwe Bob, met een prachtig nieuw album alweer hoog in de hitlijsten. Voor de stevige muzikale noten  kunnen de bezoekers terecht bij Mooi Wark en AC/DC Tribute, voor de evergreens maakt Abba experience het festival compleet. Na het succes van vorig jaar is de Partytent ook weer terug. Een avond lang uit je dak gaan met de heavy beats van de Outsiders, Diaz & Bruno, PartySquad en een Poar nem’n.  De line-up voor deze zaterdag wordt nog aangevuld

€22,50 korting met combikaart Hollands Tentfeest en Graspop 2024!

Op vrijdag 8 maart vanaf 18:00 uur t/m zondag 10 maart 24.00 uur wordt de online verkoopactie gestart om met korting een combikaart en munten te kopen. De combikaart voor beide avonden is €37,50. Munten per 10 stuks worden voor €27,50 aangeboden. De actie is eenmalig! Daarna is de gewone online verkoop €25,00 (€30,00 aan de tent) per kaart voor Holland Tentfeest of Graspop Festival. Fysieke verkoop op de bekende adressen wordt spoedig bekend gemaakt.

Volg al het nieuws Graspop Festival 2024 via Facebook, Instagram of https://graspop-festival.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share