Talent battle GrasPoll vernieuwd

Op zaterdag 11 maart zal de zesde editie worden gehouden van Rabo GrasPoll. De organisatie heeft ervoor gekozen om deze keer de talent battle te houden in Zalencentrum Concordia (Wier 1) in Baflo. Rabo GrasPoll is bedoelt voor jonge talentvolle bands die zich in de schijnwerpers willen spelen en een ticket willen verdienen om op te mogen treden tijdens Graspop Festival op zaterdag 10 Juni 2017. Tevens strijden de bands om de felbegeerde Rabo GrasPoll award.

Voor de komende editie hebben zich bands opgeven uit de provincies: Groningen, Drenthe, Friesland, Overijsel en Noord-Holland. De GrasPoll commissie heeft een selectie gemaakt uit ingezonden opgaves.

De volgende bands zullen optreden:

  • Don’t Feed the Panda (Rock)
  • City of Life (Rock/indie/pop)
  • The Black Ravens (Rockabilly)
  • Sheepskin Wolves (Alternative rock)
  • Old Skool (Blues/Rock)

Voor het eerst heeft de organisatie een aanvullend programma toegevoegd in de vorm van een 80/90’s party. Het idee achter deze avond is om meerdere mensen kennis te laten maken met diverse muzieksoorten, maar dat er ook genoeg ruimte is om de beentjes van de vloer te hebben tijdens prachtige nummers uit het verleden. Diverse acts en dj’s zullen hun kunsten vertonen.

Voorafgaand zal er vanaf 18.30 uur een kinderdisco worden gehouden, waarbij het leuk zal zijn als de kinderen verkleed komen.

Aanvang Rabo GrasPoll avond is 20.00 uur en de entree voor alle activiteiten is gratis.

Wie wordt de opvolger worden van The Tightropes (2012), Big Brother Band (2013), View for a Day (2014), The Rising Sun (2015), Mercy Flush (2015) en Jerkbait (2016).

Share